Uvjeti korištenja web stranice

UVJETI KORIŠTENJA

Web stranicom https://monri.hr/ upravlja Monri Payments d.o.o., Ulica grada Vukovara 269F, Zagreb, identifikacijski broj 82551932122 (u daljnjem tekstu: Monri), i ovim putem obavještavamo sve korisnike o dolje navedenim uvjetima korištenja i pristupa njezinom sadržaju. Korištenjem web stranice potvrđujete da ste u svakom trenutku pročitali i u potpunosti razumjeli ove uvjete korištenja i da se s njima slažete.

Iako Monri čini razumne napore u održavanju i dostupnosti stranice i da su sve objavljene informacije tačne i potpune u trenutku kada im korisnik pristupi, nije odgovoran za privremenu nedostupnost stranice, moguće netačne ili nepotpune informacije ili za bilo koju direktnu ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla nastati zbog pristupa, zloupotrebe, korištenja ili nemogućnosti korištenja stranice, stoga svi korisnici pristupaju ovoj web stranici na vlastitu odgovornost.

Obaveza je i odgovornost korisnika web stranice da je koristi isključivo u skladu s relevantnim propisima. Zabranjeno je kršenje bilo kakvih sigurnosnih karakteristika web stranice, kao što je, na primjer, kršenje sigurnosnih mjera, testiranje ranjivosti web stranice, slanje virusa na stranicu, ometanje korištenja stranice i drugo. Svako narušavanje sigurnosti sistema može vas podvrgnuti građanskoj i/ili krivičnoj odgovornosti.

Ova web stranica sadrži ili bi mogla sadržavati informacije trećih strana i linkove na druge web stranice na čiji sadržaj Monri ne može uticati. Monri ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili drugih karakteristika takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

Monri je nosilac svih autorskih i drugih prava intelektualnog vlasništva nad svim sadržajima koji se nalaze na ovoj stranici. Zabranjeno je prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, umnožavanje, distribucija, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, pravljenje kopija, postavljanje i svaka druga vrsta korištenja njegovog sadržaja.

Monri poštuje vašu privatnost i cjelokupnu politiku zaštite osobnih podataka možete pronaći na linku na dnu web stranice.

Tumačenje, primjena i pravni učinci ovih uvjeta korištenja regulirani su pravom Republike Hrvatske, čiji su sudovi isključivo nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja stranice.

Monri zadržava pravo izmjene uslova korištenja bez prethodne najave. Korištenjem web stranice slažete se sa izmijenjenim uvjetima, a Monri nije odgovoran za bilo kakvu štetu uzrokovanu takvim promjenama, stoga ih povremeno pregledavajte kako biste bili svjesni mogućih promjena.