Karijere

Ko smo mi?

 

Monri Payments je fintech koji se bavi razvojem platnih rješenja. Trgovcima nudimo ne samo obradu plaćanja karticama, već i softver za fiskalne kase specijalizovane za ugostitelje, trgovce i uslužne djelatnosti. Naš SinglePOS terminal ste vidjeli u Zari, Massimo Dutti, Tropiku, Crvenoj jabuci, DM-u, JYSK-u, Bash-u, Pop's-u.

Kad kupujete na Internetu, vašu transakciju štiti Monrijev WebPay na web trgovinama svih Telecom operatera, JP Autoceste FBiH, OLXa, SportVisiona, Ekupona, Glovo-a, Korpe, BinBina i mnogih drugih. Što se tiče fiskalnih kasa koje razvijamo, tu ste došli u kontakt sa našim proizvodima došli u restoranima Bash, Aquarius Vils, Druga kuća, Tito.

 

Ako tražite pozitivnu radnu atmosferu, dobar tim i zanimljive projekte, na pravom ste mjestu!

 

 

Čime se bavimo?

 

U Monriju radimo na različitim projektima, od obrade online plaćanja i fizičkog plaćanja karticama, do izrade specijalizovanih fiskalnih kasa za sektor ugostiteljstva i maloprodaje. Osim toga, razvili smo i različite mobilne aplikacije za naše korisnike, kao što su aplikacija vjernosti ili mobilne aplikacije za provjeru poslovanja.

 

Što ćeš ti točno raditi, provjeri u opisu oglasa koji te zanima. Ako ne vidiš otvoreno radno mjesto koje ti je interesantno, uvijek nam možeš poslati otvorenu prijavu! U e-mailu nam napiši čime se želiš baviti i kako vidiš nastavak svoje karijere i dodaj svoj CV.

Koje pogodnosti nudimo?

Kompetitivne plaće

Rad od kuće

Fleksibilno radno vrijeme

Budžet za edukaciju

Godišnji sistematski pregled

Multisport kartica

Otvorene pozicije

Žao nam je, trenutno nemamo otvorenih radnih mjesta, ali uvijek rado primamo otvorene prijave! Kontaktirajte nas preko e-maila sa vašom biografijom i mi ćemo vas kontaktirati kada budemo imali radno mjesto koje bi vam odgovaralo.